Spring over og gå til hovedindhold

Sporing

Spor via nummer

Ved at klikke på knappen Spor, accepterer jeg disse vilkår.

Spor via referencenummer    

Ved at klikke på knappen Spor, accepterer jeg disse vilkår.

Sporing via e-post

Spor op til 25 UPS-pakkeforsendelser samtidigt ved at sende dine trackingnumre i en e-mail til totaltrack.dk-dan@ups.com.

Spor et enkelt trackingnummer
Angiv UPS trackingnummeret i emnelinjen på din e-mail eller i meddelelsesteksten. Der returneres et detaljeret sporingssvar til din e-mail-adresse.

Spor flere trackingnumre
Angiv alle UPS trackingnumrene i e-mailens meddelelsestekst. Du behøver ikke at angive et emne for e-mailen. Et detaljeret sporingssvar for alle numrene returneres til din e-mail-adresse.

Bemærk: Denne funktion er ikke til rådighed ved sporing af fragtforsendelser.

Import Trackingnumre

Du skal logge på eller tilmelde dig for at kunne importere sporingsnumre til UPS.com.

SMS Sporing

Få  information om status på dine forsendelser hurtigt og effektivt med UPS SMS Tracking. Du skal registrere dig til denne service for at kunne begynde sporing med SMS.   

  1. Fra siden Sporingsdetaljer tilføjer du SMS varslinger ved at vælge Underret mig om opdateringer.
  2. Når du vælger varslingstype, vælg SMS-tekstbesked og indtast dit mobilnummer for at registrere dig.
  3. Efter at du har bekræftet registreringen fra din mobiltelefon vil UPS sende dig tekstbeskeder med sporingsstatus for denne forsendelse.
  4. Når du har registreret dig vil du ikke blive bedt om at bekræfte registreringen fra din telefonen igen medmindre du vælger at framelde dig tjenesten.
  5. For brugere som er logget ind findes der et alternativ som hedder Husk mit nummer i dialogboksen. Ved at krydse af i dette felt vil dit telefonnummer blive lagret til næste gang du sporer. 

Sidst sporet

Login  eller registrér  for at se dine sidst sporede forsendelser.

Integrer UPS teknologi

UPS Udviklingsløsninger giver dig kraftfuldt, gratis software, som hjælper dig med at give bedre kundeservice. Modtag færre opringninger, når du informerer dine kunder direkte på websiden, eller gør tiden kortere mellem salg og opkrævning af penge.

Oplev alle vore API'er
Returns

Global forsendelse med UPS

Er du klar til at udvide forretningen og handle globalt? Kom et skridt foran konkurrenterne og vælg UPS til de internationale forsendelser.

Se serviceoversigten for international forsendelse