Ohita ja siirry pääsisältöön
Etsi

TradeAbility

Kansainväliset UPS TradeAbility® -työkalut
UPS TradeAbility -kieli-ilmoitus
Huomaa, että kaikki UPS TradeAbility® -palvelut ja siihen liittyvä sisältö ovat toistaiseksi käytettävissä vain englanniksi. Vasemmalla näkyvän siirtymisalueen sisältö on kuitenkin valitsemallasi paikallisella kielellä.

TradeAbility-palvelun avulla voit vähentää kansainvälisiin kuljetuksiin liittyviä riskejä, tehostaa maailmanlaajuisten toimitusketjujen toimintaa ja säästää kustannuksia hallitsemalla tavaroiden siirtymistä ajallaan, tehokkaasti ja ohjeita noudattaen.

TradeAbility-palveluita ovat:
  • Denied Party Screener - Löydät tiedot kauppakumppaneista, joihin liittyy rajoituksia, ja kauppasaarrossa olevista maista.
  • Harmonizer - Löydät tuotteen harmonisoidun tariffikoodin ja voit käyttää sitä nopeasti.
  • Landed Cost - Arvio kuljetuskustannuksista, sisältää tullit, verot ja kuljetuskustannukset
  • Vientiluvat - Voit varmistua siitä, että kuljetus täyttää Yhdysvaltojen vientimääräykset ja lainsäädännön vaatimukset sekä on yhteensopiva käytäntöjen ja tariffien kanssa.
  • Import Compliance - Voit varmistua siitä, että kuljetus täyttää maakohtaiset määräykset ja lainsäädännön vaatimukset sekä on yhteensopiva käytäntöjen ja tariffien kanssa.
  • Kansainväliset lomakkeet - Voit käyttää verkossa olevaa kirjastoa ja ladata asiakirjoja vienti- ja tuontikuljetuksia varten.

Valitsemalla alla olevan vaihtoehdon voit estää tämän ilmoituksen ilmestymisen.
 Älä näytä tätä kieli-ilmoitusta uudelleen.