Direct naar hoofdinhoud
Zoeken

TradeAbility

UPS TradeAbility® Internationale Hulpmiddelen
UPS TradeAbility Taalopmerking
Op dit ogenblik zijn alle UPS TradeAbility® services en bijhorende informatie enkel beschikbaar in het Engels. Toch zou de navigatie in het gebied links moeten verschijnen in de taal die u heeft gekozen.

Met TradeAbility kunt u het risico wanneer u internationaal verzendt beperken, uw wereldwijde toeleveringsketen verbeteren en de operationele kosten van het vervoer van goederen beperken op een efficiënte, volwaardige en snelle manier.

TradeAbility services omvatten:
  • Denied Party Screener - Screening van verboden handelspartners en landen onder embargo.
  • Harmonizer - Deze service laat u toe om snel en exact een geharmoniseerde tariefcode toe te passen op een bepaald product.
  • Landed Cost - Deze service berekent de kost om een verzending over de grenzen heen te vervoeren, inclusief douane-inklaringen, belastingen en vervoerskosten.
  • Exportvergunningen - Verzeker u ervan dat uw zending voldoet aan de exportregels, -procedures, -tarieven en -wetgeving van de Verenigde Staten.
  • Import Compliance - Service die verifieert of uw verzending in overeenstemming is met de landgebonden reguleringen, procedures, tarieven en wetten.
  • Internationale formulieren - Deze service biedt u een online bibliotheek van downloadbare documentatie voor zowel export- als importverzendingen.

Indien u dit bericht in de toekomst niet langer wenst te zien, kunt u de optie beneden selecteren.
 Toon deze taalopmerking volgende keer niet meer.